Christiaan Huizer
Huizer Automatisatie
sneller en slimmer samenwerken
Huizer Automatisatie
Mijn werkwijze
#coda #automation #mailjet #zapier #paperform
Ik herinner me dat in 2010 het laten bouwen van een eenvoudige database en een formulier handen vol geld kostte. Daar had je een programmeur voor nodig, die waren duur en alles nam veel tijd.
Dat is 10 jaar geleden en sindsdien is er veel veranderd. Dankzij software als AirTable, Coda, Zapier, Paperform en anderen kun je zelf vlot gegevens verzamelen, bewaren en bewerken. Deze gegevens vormen vervolgens het vertrekpunt voor verdere acties.

Een gepersonaliseerde email versturen, is voor veel klanten al een belangrijke stap vooruit. Dit is een voorbeeld van een betaalbare oplossing die je zelf kan onderhouden. Een stap verder is het maken van een eigen toepassing voor de opvolging van standaard procedures die nu nog via papier en of Excel files verlopen.

Samen maken we een plan aan de hand van actuele en urgente noden. De oplossingen bedoelen op korte termijn verbeteringen te bieden. We werken met het oog op morgen en dat elke dag opnieuw. Bij voorkeur beginnen we met een klein project. Op je eerste project krijg je 30% korting.
Meer omzet met minder moeite
Ik denk met je mee en vertaal jouw ideeën naar oplossingen die je zelf kan onderhouden.
Waarom samenwerken?
We begrijpen de noden van ondernemers, denken actief mee en werken oplossingen uit in overleg. Dit doen we in het Nederlands, Frans en het Engels.
Automatisatie
We helpen bij het in kaart brengen van taken die vaak voorkomen en nu handmatig uitgevoerd worden en vertalen deze naar processen die men zelf kan beheren. Verder moedigen we gepersonaliseerde communciatie aan en voorzien we oplossingen.
Business cases en plannen
Het samen verzamelen van betrouwbare gegevens is een belangrijk deel van het proces. Vervolgens gebruiken we de kracht van relationele databases voor berekeningen en visualisaties van de gegevens en de voorspellingen.
Training
We voorzien zowel opleidingen voor teams ter plaatse alsook dat we een serie video's beschikbaar hebben waarin we de basis principes uitleggen van Coda.
Goesting om verder te babbelen?
Contacteer me vrijblijvend.
0032 475 67 11 35
christiaan@huizer.be
Huizer BV
Paul Fredericqstraat 24, 9000 Gent
BTW : BE 0552.857.834
Bank : BE20 3631 3012 7156
Door je aanvraag te versturen ga je akkoord met onze Privacy Verklaring